ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Υπηρεσίες

Τοποθέτηση υποδόριων εμφυτευμάτων

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ εξειδικευμένη και εκτελείται πάντα σύμφωνα με όλες τις υποδείξεις του ιατρού σας.

Ηπαρινισμός μόνιμου φλεβικού καθετήρα (port-a-cath)

Η υπηρεσία αυτή πραγματοποιείται με υλικά μίας χρήσης και σύμφωνα με τις εντολές και υποδείξεις του θεράποντα ιατρού. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα αιμοληψίας από τον μόνιμο φλεβικό καθετήρα.

Περιποίηση μικρών και μεγάλων κατακλίσεων

Η περιποίηση κατακλίσεων γίνεται με εξειδικευμένα υλικά που είτε προμηθεύεται ο ασθενής είτε σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση περιποίησης από επώνυμους φορείς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ.

Τοποθέτηση ορού, έγχυση φαρμάκου, έλεγχος ροής ορού και αλλαγή ορού

Η τοποθέτηση ορού γίνεται εύκολα, γρήγορα και υπεύθυνα στον χώρο σας χωρίς την ταλαιπωρία του ασθενή. Η υπηρεσία αυτή γίνεται, εφόσον υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού με τις ανάλογες υποδείξεις και εντολές του.

Μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης

Η μέτρηση πραγματοποιείται καθημερινώς και αποσκοπεί στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα σε διαβητικούς ασθενείς.

Αιμοληψίες

Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται είτε για λογαριασμό μικροβιολογικών εργαστηρίων, είτε για λογαριασμό ασθενών. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα διακίνησης των δειγμάτων του αίματος στο μικροβιολογικό εργαστήριο της αρεσκείας του ασθενή και η παράδοση των αποτελεσμάτων στο σπίτι.

Υποκλυσμοί χαμηλοί ή υψηλοί

Η υπηρεσία αυτή προτείνεται για θεραπευτικούς ή διαγνωστικούς σκοπούς ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή και πραγματοποιείται με υλικά μίας χρήσης.

Περιποίηση χειρουργικών τραυμάτων

Σε μετεγχειρητικό στάδιο με τα ανάλογα υλικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού το νοσηλευτικό μας προσωπικό περιποιείται τα τραύματα με εξειδικευμένα υλικά που είτε προμηθεύεται ο ασθενής είτε σας προτείνουμε εμείς από φορείς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ.

Περιποίηση κολοστομίας και κυστεοστομίας

Τις πρώτες εβδομάδες μετά την επιστροφή σας από το νοσοκομείο, η στομία σας χρειάζεται καθημερινή περιποίηση. Το έμπειρο νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι κοντά σας στην προσαρμογή σας στο σπίτι και την περιποίησή σας.

Καθολικό λουτρό σε κατακεκλιμένο ή περιπατητικό ασθενή

Το καθολικό λουτρό αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση περιποίησης που πραγματοποιείται από επαγγελματίες. Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει αλλαγή πάνας, κλινοσκεπασμάτων, πιτζάμας και εσωρούχου.

Τοποθέτηση ή αφαίρεση καθετήρα κύστεως (απλός ή σιλικόνης)

Η τοποθέτηση και η αφαίρεση καθετήρα πραγματοποιείται σε άσηπτες συνθήκες και πάντοτε με υλικά μίας χρήσεως. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να διαλέξετε απλό ή σιλικόνης

Εγχύσεις φαρμάκων

Έχετε πια τη δυνατότητα πραγματοποίησης καθημερινών εγχύσεων φαρμάκων στο σπίτι σας από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Δυνατότητα τοποθέτησης φλεβοκαθετήρα

Η τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να απολαμβάνει την άνεση του σπιτιού του χωρίς τη μετακίνησή του, που μπορεί να είναι αδύνατη. Η υπηρεσία γίνεται, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού με τις ανάλογες υποδείξεις και εντολές του.

Τοπική υγιεινή σώματος

Η τοπική υγιεινή σώματος αναφέρεται στον λεγόμενο μπιντέ γεννητικών οργάνων.

Πλύσεις κύστεως

Οι πλύσεις κύστεως πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας υλικά μίας χρήσης και σε άσηπτες συνθήκες.

Λήψη ούρων με καθετηριασμό κύστεως

Η λήψη ούρων γίνεται άσηπτα χρησιμοποιώντας καθετήρα μίας χρήσης.

Χορήγηση φαρμάκων

Η υπηρεσία αναφέρεται είτε σε χορήγηση χαπιών σε ηλικιωμένους ασθενείς είτε σε χορήγηση ενέσιμων φαρμάκων.

Ενδομυϊκές και υποδόριες ενέσεις

Η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πράξης εκτελείται, εφόσον έχετε ήδη προμηθευθεί το απαραίτητο φάρμακο από το φαρμακείο σας και σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.
MENU